Om oss

Carina Widell Turpini startade Perfect Inredning i januari 2003 med eftersträvan att skapa en klassisk inredning i massivt trä och naturmaterial.

Vår målsättning idag är att i möjligaste mån kundanpassa all inredning så att den följer kundens önskemål och husets förutsättningar med moderna lösningar, hög kvalité och god funktion.

Idag arbetar vi från vårt kontor på Pelargatan 16 i Stockholm där vi har valt att prioritera kunden och projektet istället för att ha utställning och butik.

Vi har under lång tid i branschen knutit många kontakter med duktiga hantverkare och tillsammans med dem erbjuder vi Er en helt personlig inredning.

Miljötänk är såklart en av våra grundstolpar, därför tillverkar vi allt nästan helt uteslutande i naturmaterial som är mycket slitstarkt och har lång livslängd. Vår förhoppning är att en inredning från Perfect Inredning skall stå kvar i huset i generationer.

Vår kärlek till husen från förra sekelskiftet inspirera ofta våra inredningar. Vi har nära samarbete med byggnadsantikvarier och hantverkare som kan ge råd och tips om hur man bäst bevarar dessa fantastiska byggnader.

Vi åtar oss såväl små som stora projekt, från enstaka möbler till totalrenoveringar av hus och lägenheter, det som genomsyrar våra inredningar är att det finns en tanke bakom varje liten lösning och detalj.

– HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

 
Huvudmeny